Innoveren & investeren

Innovatie toetsen op basis van een proof of concept(poc). Binnen budget testen of jou idee ook te realiseren is? Samen bedenken we een plan hoe we dit gaan realiseren.

Innovatie blijft voor veel bedrijven een uitdaging. Hoe test je binnen een te overziene periode je idee? 

Test de haalbaarheid van jouw idee

Heb je een goed concept, maar twijfel je aan de haalbaarheid? Wil je een beter gevoel krijgen bij de investering die je moet doen, om je concept te realiseren? Dan is het verstandig om een Proof of Concept (POC) te laten maken. In korte tijd toetsen wij of jouw idee realiseerbaar is en creëren we samen de bewijslast die je nodig hebt om je vervolg te bepalen. 

 

Wat kun je van de Proof of Concept(POC) verwachten? 

Wij maken een heldere inschatting van de projectduur en de bandbreedte. Zodat jij een bijpassend budget vrij kunt maken. Zo overkomt het jou niet, dat je halverwege het project door het budget heen bent. Jij bepaalt wat je minimaal nodig hebt om de POC te kunnen toetsen. Wij combineren vervolgens de juiste technieken om tot het gewenste resultaat te komen. En we bouwen natuurlijk een prototype om deze technieken te testen. Met dit prototype kun je jouw interne bestuurders of investeerders overtuigen. 

 

Maak optimaal gebruik van nieuwe technologieën

Genoeg van oude technieken, slechte performance, security leaks of spaghetti code? Wij maken jouw software future proof. Met de technieken, van onder andere .NET en Angular, ontwikkelen wij software die schaalbaar, herbruikbaar en vervangbaar is. En we begeleiden jouw developers, zodat zij kunnen zorgen voor een optimale performance.  

 

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je jouw idee laten testen? Of ben je gewoon op zoek naar een frisse blik? Neem contact met ons op via 085 - 130 4174 of stuur ons een e-mail.