Cloud oplossingen: gemakkelijk en schaalbaar

Bereikbaar van elke locatie, makkelijk in gebruik en geen grote investering vooraf.

Veilig naar de cloud

De gebruikte technieken zijn verouderd en worden niet meer ondersteund. Klanten werken allemaal op een eigen versie. De onderhoudskosten lopen op, de performance keldert en er ontstaan veiligheidsproblemen. De tijd van quick & dirty oplossingen is voorbij. Want voor elk probleem dat je oplost, krijg je er meerdere terug. Het tijd voor een stabiele, schaalbaar en veilig IT-landschap. 

Herkenbaar? Dan ben je toe aan de overstap naar de cloud

Welke cloudoplossing past bij jou?

Maar hoe stap je veilig over? En hoe zorg je ervoor dat dit zo min mogelijk impact op je bedrijfsprocessen heeft? Dat doe je door goed te onderzoeken welke cloudoplossing bij jouw organisatie past. Misschien is een complete migratie van de diensten wel niet nodig, om jullie dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Of vereisen de gebruikte technieken een andere aanpak. Hoe complex jouw bedrijfsprocessen ook zijn, wij helpen je om de beste manier te vinden om de voordelen van de cloud te implementeren in jouw IT-organisatie. Veilige, schaalbare, herbruikbare en toekomstbestendige cloudsoftware. Daar gaan wij voor.

Bedrijfsprocessen in de cloud

Je kunt niet alleen de techniek verbeteren, maar ook je bedrijfsprocessen automatiseren met behulp van cloudtechnologie. Inschrijvingen, registraties en datacontrole. Al dit soort processen, die vaak tijdrovend en oersaai zijn, kun je ondervangen in een webapplicatie (webapp). In ons dagelijks leven maken we, zonder dat we dit door hebben, veel gebruik van webapps. Voorbeelden hiervan zijn: Office 365, Gmail, LinkedIn en Google Drive. Deze gebruiksvriendelijke webapplicaties, zorgen ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot je bestanden. En omdat je de software niet of je computer hoeft te installeren, voorkom je dat klanten over verschillende versies beschikken. 

Voorbeelden van webapps

Enkele voorbeeld van webapps(web applicaties) zijn.

  • Track & trace systeem
  • Registratiesysteem
  • Planningsysteem
  • Reserveringssysteem

Wil jij veilig overstappen naar de cloud? 

Neem dan contact met ons op via 085 - 130 4174 of stuur ons een e-mail. Dan onderzoeken we samen hoe we de voordelen van de cloud optimaal kunnen implementeren in jouw IT-organisatie.