Op zoek naar software ontwikkelaars?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons team wat bestaat uit zelfstandige en initiatiefrijke ontwikkelaars helpen wij jou project succesvol af te ronden.

Van idee tot product

Op zoek naar ontwikkelaars die jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw idee? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons team wat bestaat uit zelfstandige en gedreven ontwikkelaars helpen wij jou idee te realiseren.

Van frontend tot backend

De meeste projecten bestaan uit verschillende onderdelen. Deze onderdelen zijn meestal in te delen in de categorieën frontend en backend

Frontend 

De eindgebruiker van jouw product zal veelvuldig gebruiken maken van de frontend ook de gebruikersinterface genoemd. Het is daarom belangrijk dat deze gebruiksvriendelijk is, er goed uitziet en niet te vergeten snel reageert.

Backend

De backend ook wel het hart van de applicatie is waar alle informatie wordt verwerkt. Alle informatie die gebruikers invoeren, bewerken, ophalen gaat via de backend. Het is daarom belangrijk dat dit stabiel is en mee kan groeien met het aantal actieve gebruikers.

Agile werkwijze voor een passend resultaat.

We vinden het belangrijk om het best mogelijk resultaat te behalen voor onze klanten. Om deze redenen hanteren wij een Agile werkwijze(bijvoorbeeld Scrum). Niet om dat het populair is maar omdat wij weten dat naar mate het project vordert de inzichten veranderen en mogelijk dus ook de eisen die je stelt aan het product.  Het eindresultaat staat dus niet vast bij het begin van het project. Het is daarom belangrijk om een werkwijze te hanteren die die proces faciliteert.

We schrijven om die geen groot project plan maar werken van uit Backlog. De backlog is het levende project plan waarin jij als product owner ons verteld wat belangrijk is voor het product. Eerst op hoofdlijnen en en stapje bij beetje telkens gedetailleerder. Veranderen de prioriteiten? Dan hebben wij geen tijd weggegooid om alles tot in detail te benoemen.

We leveren in een vaste cyclus een nieuwe versie van het product op. Door op deze wijze te werken stellen wij jou in staat om gedurende de realisatie van je product het product alvast(deels) te testen. Op deze manier is het mogelijk om feedback op te halen en snel inzichten te verkrijgen in de werking en vroegtijdig bij te sturen.

Een Minimum Viable Product (MVP)

Met een minimum viable product heb je genoeg functionaliteit gerealiseerd om de eerste klanten te kunnen bedienen. Het is daarom belangrijk om in een vroeg stadium te bepalen wat je MVP is. 

Live gaan met een MVP?

Met een MVP zou je live kunnen gaan maar dat hoeft uiteraard. Je kan bijvoorbeeld ook starten met een gesloten beta voor klanten die graag voorop willen lopen. Welke vorm het beste bij jou product past zoeken we samen uit.

Vrijblijvend gesprek

Een vrijblijvend gesprek dat kan natuurlijk altijd! We komen graag langs om te kijken wat jullie nog hebben en wat wij voor jullie kunnen betekenen.