Webdevelopment

Jij het idee wij de technische kennis. Of je nu een webapplicatie, API, koppeling, website wilt laten ontwikkelen met onze ruime ervaring zorgen we samen ervoor dat jouw oplossing klaar is voor de toekomst.

Web development

Bij ontwikkelen van een webapplicatie, API of website komt best veel kijken. Jij wilt bezig zijn met het uitdenken en realiseren van jou idee en niet met alle techniek. Dit begrijpen wij goed. Samen met jou werken we aan de realisatie van jou idee. Wij dragen zorg voor de techniek en nemen jou tijdens de realisatie mee in de techniek. We leggen je wat we doen maar ook vooral. Zo blijf jij op de hoogte wat er gebeurd.

De techniek

Om de juiste techniek te kunnen kiezen voor het realiseren van jouw idee is het belangrijk om te weten waar jij over 5 jaar zou willen staan. We nemen je mee in welke technische keuzes we maken en leggen je uit waarom we deze nemen.

Webapplicaties

Met een webapp kan je overal ter wereld je werk doen. Je hoeft niks meer iets te installeren dus je kan gelijk aan de slag. Dit scheelt weer in werkplek beheer. Een bijkomend voordeel is dat gebruikers op relatief goedkope hardware aan de slag kunnen. Enkele voorbeelden van grote web apps zijn: Office 365 Online, Google Maps, Webshops, Online reserveringssystemen, Microsoft 

Voordelen van een webapplicatie

  1. Je kan van elke locatie je werk doen.
  2. Je hoeft geen extra software te installeren.
  3. Jij en je klanten zit altijd op de laatste versie.

Samen ontwikkelen we jouw idee

Application Programming Interface(API)

Het opzetten van een API om de data uit applicaties te ontsluiten is een belangrijke stap in de ontwikkeling van een applicatie. Het maken van een API wordt gedaan om deze te kunnen koppelen aan andere applicaties. Dit maakt het mogelijk dat jou software een integraal onderdeel wordt van het business proces van jou klanten.

Verstrek je propositie met een API

Websites

Wil jij een website hebben die snel laad, makkelijk aanpasbaar, waar je content editors en marketeers blij van worden? Dan is het Umbraco CMS het content management systeem voor jullie organisatie. Meer weten over Umbraco en wat het jullie kan betekenen?

Laat je bezoekers niet wachten