Umbraco CMS

Een dijk van een website bouw je met Umbraco als basis. Blije content editors en marketeers door het gebruiksvriendelijke CMS.

Waarom Umbraco CMS?

Er zijn wereldwijd ruim 730.000 website die op Umbraco draaien. Er zijn meer dan 220.000 actieve leden in de Umbraco Community. 

Met mogelijkheden voor compliance wat betreft toegankelijkheid, naadloze integraties mogelijkheden, hoge beveiligingsstandaarden, SEO vriendelijk, supersnel en aan te passen aan al je wensen.

Blije content editors en marketeers ūüėä

Content editors besteden veel tijd aan het schrijven van de juiste tekst voor jou website. Deze teksten willen ze gemakkelijk kunnen plaatsen op de website. Met de gemakkelijke editor van Umbraco plaats je zonder gedoe een nieuwe pagina of verander je een tekst. Eenmaal een goed format gevonden voor een pagina? Maak er dan met 1 klik een Content Template van zodat deze makkelijk kan hergebruiken. Zo wordt het toevoegen van nieuwe pagina's nog gemakkelijker.

Tijdens het schrijven wordt er uiteraard al rekening met SEO gehouden. Achteraf aanpassen doen van de URL, pagina title of omschrijving doe je met een paar klikken. 

Umbraco Social Og

Flitsend snelle laadtijden‚ö°

De snelheid waarmee je website laad heeft invloed op het aantal leads. Hoe langzamer de website laad hoe groter de kans is dat iemand weg klikt en door gaat naar het volgende zoek resultaat. Umbraco is van de basis opgebouwd om zeer snelle website mee te maken. Met het gereedschap wat Umbraco ons beschikbaar stelt maken we samen met een razende snelle website.

Vergaande integratie mogelijk?

Met Umbraco kan je meer dan een simpele website bouwen. Naast de standaard zaken zoals een blog, klanten cases  en reviews is het ook mogelijk om informatie uit externe systemen te koppelen. 

Zo kan jij op jouw website informatie tonen van bijvoorbeeld producten, voorraad, wachttijden voor de klantenservice? Je kan het zo gek niet bedenken als met het externe systeem gekoppeld kan worden kunnen wij de informatie tonen op jouw website! Jij onderhoudt de informatie in het externe systeem en de up to date informatie wordt automatisch getoond op de website.

Naar 100.000 bezoekers per dag?

Je bedrijf gaat groeien en je verwacht in de komende jaar 100.000 bezoekers per dag op je website? Met Umbraco ben je daar klaar voor het systeem is geschikt voor zeer grote aantallen bezoekers.

Wij houden de snelheid van je website in de gaten zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken. Zien we dat er stappen nodig zijn zullen we je hier tijdig over informeren zodat we de groei van het verkeer voor kunnen zijn.

Richard Hewat Ssyrnrhaqu8 Unsplash

Hablas espa√Īol?

Het gaat voor de wind met je onderneming en je gaat uitbreiden naar buitenland. Met Umbraco voegen we meerdere talen toe aan je website en kunnen je content editors deze eenvoudig onderhouden.

Meer weten over Umbraco?

Ben jij benieuwd geworden wat wij en Umbraco voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Wij zijn alvast reuze nieuwsgierig!


Een vrijblijvend gesprek aanvragen